Blogosfera

Dobro došli na Blogosferu portala planinarenje.hr!

Ovdje ćemo objavljivati vaše uratke iz domene planinarenja i alpinizma. Ukoliko imate želju postati članom naše blog grupe, sa zadovoljstvom ćemo prihvatiti vaš rad i pozdraviti vaše priključenje ovoj planinarskoj družini. Također, ukoliko ste prekaljeni bloger/ica i blog postoji već duže vrijeme na nekom drugom portalu, bit će nam čast da se nađete i na našoj listi.

Dođe li vam ponekad da nestanete i odete u neki  od svojih najdražih predjela,  na neki vrhunac s kojega će pucati pogled unedogled, na neko mjesto iz vaše mašte, negdje gdje vas neće pratiti vaša svakodnevnica, negdje gdje nema pravila, negdje gdje ne znate što vas čeka, a ta mjesta čekaju samo na vas?

Ako vam dođe da pretvorite svoju maštu u javu i nagradite se nekim lijepim boravkom u prirodi, nemojte to zadržati za sebe nego ga podijelite s cijelom grupom istomišljenika.

Otići u svoju maštu gdje nema briga, gdje možeš biti kreativan bez predrasuda, gdje sve što napraviš je lijepo i gdje te u stopu prati predivna harmonija prirodnih ljepota nema cijenu, a podijeliti to sa svojim istomišljenicima je neprocjenjivo.